Skip to main content Skip to search

Over ons

PSG Recherche, al meer dan 10 jaar een begrip in hoogwaardig onderzoek en advies

PSG Recherche levert steekhoudende onderzoeksresultaten waarmee u uw gelijk kan halen. Onze ervaren medewerkers beseffen dat het onderzoek dat zij verrichten van grote invloed kan zijn op de onderlinge verhoudingen.

Onze onderzoekers gaan met oog voor de organisatie en de onderlinge verhoudingen kundig en discreet te werk. Zo onopvallend mogelijk verzamelen zij op vele verschillende manieren bewijs en zullen dit bewijs veilig stellen zodat u dit kunt gebruiken in uw zaak.

Flexibel

Elk onderzoek is anders en vraagt een flexibele aanpak. Met de vele jaren ervaring heeft PSG tal van ‘best practices’ ontwikkeld om het onderzoek tot een succes te maken. Het is de kunst om deze beproefde methoden te blijven toetsen en waar nodig af te wijken indien een onderzoek gebaat is bij een andere aanpak. PSG stelt zichzelf ten doel om bij alle zaken overtuigend bewijs te vinden.

Oplossingsgericht

Door elkaar voortdurend uit te dagen, blijven onze gedreven medewerkers scherp en vragen we hen altijd de kortste weg te zoeken naar de oplossing. Als klant bieden wij u daarbij voldoende ruimte om met ons mee te denken over te nemen vervolgstappen, zowel voor als nadat een onderzoek is aangevangen.
Voor het oplossen van complexe vraagstukken, zijn groepen vaak beter dan een individu, zo blijkt uit onderzoek. Bij dergelijke onderzoeken werkt PSG met heterogene experts met complementaire vaardigheden, die op een open manier hun bijdrage leveren.

Grensoverschrijdend onderzoek binnen wettelijke kaders

PSG Recherche is een particulier recherchebureau voor hoogwaardig onderzoek en advies. Wij verrichten wereldwijd onderzoek naar een breed scala aan misstanden, variërend van diefstal van inbreuk op octrooirecht, datalekken, tot zeden- en levensdelicten. Met een uitgebreid netwerk aan internationale partners kunnen wij

Onderzoekers van PSG Recherche

De medewerkers van PSG die belast zijn met de onderzoeken hebben jarenlange recherche-ervaring opgedaan bij diverse specialistische onderdelen van de politie en de Koninklijke Marechaussee. Daarnaast volgen onze onderzoekers geregeld vaktechnische opleidingen om zich nieuwe onderzoekstechnieken eigen te maken.

20

Opdrachtgevers

20

Onderzoekers

20

Expertises

10

Jaar ervaring