Skip to main content Skip to search

Bedrijfsfraude melden

Onderzoek en advies

PSG Recherche is een particulier recherchebureau voor hoogwaardig onderzoek en advies.

Bekijk onze diensten

Onze opdrachtgevers

Wij werken in opdracht van bedrijven, verenigingen, stichtingen, overheid en de advocatuur.

Bekijk onze sectoren

Internationaal

PSG heeft toegang tot een zeer uitgebreid netwerk zowel in Nederland als internationaal.

Neem contact met ons op

Bedrijfsfraude melden

Wij zijn een particulier recherchebureau voor hoogwaardig onderzoek en advies.

Bedrijfsfraude is een zeer ernstige zaak, waarbij organisaties zeer veel schade kunnen oplopen. Uiteraard financiële schade, maar net zo ernstig is de reputatieschade als bedrijfsfraude volop in het nieuws komt. Bedrijfsfraude melden is dan ook altijd wat u moet doen als u hiermee te maken heeft. U moet ten eerste bedrijfsfraude melden bij de politie, zodat er juridische actie ondernomen kan worden. Daarnaast kunt u bedrijfsfraude ook melden bij onder andere de Fraudehelpdesk. Hier mag u als onderneming steun en bijstand verwachten en als er meerdere meldingen over dezelfde zaak zijn gedaan, is de kans groter dat de politie hiermee aan de slag gaat. Wilt u zelf ook daadwerkelijk onderzoek voeren naar bedrijfsfraude? Meld bedrijfsfraude dan ook bij een particulier recherchebureau.

Melden bedrijfsfraude om bewijslast te verzamelen

Bij het melden bedrijfsfraude bij een particulier recherchebureau, bent u de politie een stapje voor. Omdat de politie niet altijd de tijd en mankracht heeft om snel en adequaat onderzoek te doen, kunt u gefrustreerd raken. Een recherchebureau zal direct met uw melding aan de slag gaan. Dit is bij bedrijfsfraude ook noodzakelijk. Bewijzen kunnen namelijk weggemaakt of vernietigd worden, daarom is snel onderzoek om bewijslast te verzamelen essentieel. Een recherchebureau heeft namelijk alle middelen en deskundigheid in huis om goed onderzoek te doen. Bewijslast wordt geanalyseerd en vastgelegd en verdere schade binnen uw organisatie wordt zo voorkomen.

Meld bedrijfsfraude aan PSG Recherche

Heeft u te maken met bepaalde vormen van bedrijfsfraude? Of het nu interne bedrijfsfraude is of u bent slachtoffer van fraude van buitenaf, meld bedrijfsfraude ook aan PSG Recherche. Dit is belangrijk, want wij nemen uw melding zeer serieus en zullen direct in actie komen. Wij doen grondig onderzoek om zo snel mogelijk alle bewijzen te verzamelen en veilig te stellen. Zo staat u met onze rapportage en bewijsstukken sterk in een juridische zaak.

Door jarenlange ervaring en persoonlijke contacten heeft PSG toegang tot een uitgebreid arsenaal aan actuele databestanden en een zeer uitgebreid netwerk zowel in Nederland als internationaal. Wanneer een onderzoeksvraag niet door ons binnen de wettelijke kaders kan worden beantwoord voeren wij het onderzoek niet uit.

De forensisch onderzoekers van PSG hebben jarenlange ervaring bij o.a. defensie, politie, Interpol en bijzondere opsporingsdiensten. Zij zijn allen in het bezit van een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid verleende vergunning voor het doen van particulier onderzoek. Daarnaast behaalden zij wereldwijd erkende certificeringen, waaronder:

 • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
 • Certified Information Security Manager (CISM)
 • Certified Computer Examiner (CCE)
 • Encase Certified Examiner (EnCE)
 • Certified Fraud Examiner (CFE)
 • Certified Ethical Hacker (CEH)

Wij zijn geworden wat we zijn dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Onze visie is dat elke opdracht even belangrijk is. Van klein tot groot, van standaard tot maatwerk en van spraakmakend tot uniek. Onze opdrachtgevers zijn ministeries, decentrale overheden, financiële sector, woningcorporaties, makelaars, advocatuur, particuliere sector.

Flexibel en oplossingsgericht

Wij zijn net zo flexibel als de kleinere recherche­bureaus
en leveren de kwaliteit van de grote recherche­bureaus.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar als het gaat om integriteitsvraagstukken of een beveiligingsadvies.


  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen